lauantai 1. lokakuuta 2022

Tampere päivää on juhlittu syksyisessä ilmassa 30.9.2022 - ja juhlitaan huomiseen 2.10.2022 saakka. Tampereella on järjestetty #Refendum missä on liitetty silvottuun tynkä-Suomeen Ryssältä Marskin miekantuppikäskyn mukaiset alueet

Tampere päivää on juhlittu syksyisessä ilmassa 30.9.2022 - ja juhlitaan huomiseen 2.10.2022 saakka

Tänään oli kohtuullisen kostea n. +6 asteen ilma ja iltapäivästä sateli. Maa-artisokkaa tuli irroteltua maasta ja otettua pöydälle, jotta seuraavan ruokailun yhteydessä keitetää aineksista syötävää.

Tampereella on järjestetty #Refendum kansanäänestys, missä on liitetty silvottuun tynkä-Suomeen Ryssältä Marskin miekantuppikäskyn mukaiset alueet Kuolaa, Vienanlahtea, historiallista Itä-Karjalaa ja Syväriä myöden Lotinan peltoja unohtamatta. Äänestysprosentti oli 99.9%. Ryssän miehitysjoukot eivät saaneet äänestää, enintään pyllistää, jos jonkun piti suojakumin kanssa eläimellistä ryssäkiimaansa taltuttaa kuten valtiojohtomme erilaisilla ryssäläisillä desanteilla on tapana, eläinseksi ja pedofilia, joilla heitä on kiristetty sovjet-aikanakin.

https://Seppo-Lehto-eduskuntavaaliehdokas.blogspot.com Eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa Huk aluepalauttaja historioitsija Seppo Lehto https://Aluepalauttaja.blogspot.com

https://twitter.com/IAPonomarenko/status/1576155093245693954 

---------

------

Kello 17 jälkeisiä uutisia:

⚡️Russia confirms defeat in Lyman, Donetsk Oblast. According to Russia's Defense Ministry, Russian troops have pulled out of the strategic city, fearing encirclement. Russian troops have been occupying Lyman since May.

--------

Tampereen päivä ryssäläisyyden ja vaikenemisen juhlaa yleensä punikki-Tampereella, valitettavasti.

https://Tampereen-paiva.blogspot.com/

-------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti